Mastercard Gold Debit | Podgorička banka
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Građani > Kartice > Mastercard Gold Debit
Mastercard Gold Debit

Podgorička banka Vam nudi Mastercard Gold Debit beskontaktnu karticu koju možete koristiti za plaćanja na svim prodajnim i uslužnim mjestima, s istaknutim znakom Mastercard, kao i za podizanje gotovine sa bankomata u zemlji i širom svijeta.

Ova elitna kartica Vam omogućava i niz dodatnih pogodnosti sa kojima ćete sigurno biti zadovoljni.

Kome je namijenjena?

Mastercard Gold Debit beskontaktna kartica namijenjena je korisnicima transakcionih računa kod naše Banke, kao i svim nerezidentima koji imaju prebivalište u Crnoj Gori.

Prednosti

Korišćenje Mastercard Gold Debit kartice Vam omogućava:

 • Brzo i lako plaćanje roba i usluga na POS terminalima u trgovinama, kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i širom svijeta;
 • Podizanje gotovine bez provizije u mreži bankomata Podgorička banka;
 • Provjeravanje stanja na svom računu na bankomatima naše Banke;
 • Beskontaktno plaćanje;
 • Kupovinu preko interneta.

Ukoliko želite ovu karticu, pristupnicu možete preuzeti ovdje.

Podgorička banka obezbijedila je svojim klijentima, korisnicima Mastercard i VISA kartica, još veću sigurnost prilikom transakcija na internetu putem novog sistema provjere podataka „3D Secure“.

Prednosti ovog sistema su obavljanje internet kupovine sigurnim prenosom informacija o plaćanju uz učešće kupca u samoj transakciji plaćanja, kao i kontrola neovlašćenog/neautorizovanog korišćenja kartice. Više

Imaocu ove kartice Banka je obezbijedila besplatno osiguranje od posledica nezgode i osiguranje od gubitka i krađe kartice. Više detalja o ovom osiguranju možete pronaći u pismu i uslovima namijenjenim našim klijentima.

Svaki imalac Mastercard Gold debit kartice takođe ima mogućnost besplatnog korišćenja Biznis kluba na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu i SKY i JET salona na aerodromu u Beču i na aerodromu u Sarajevu, uz besplatnu konzumaciju hrane i pića, besplatan WI-FI i mnoštvo drugih pogodnosti koje možete pogledati ovdje. Za korišćenje ovih usluga dovoljno je da pokažete Vašu Mastercard Gold karticu i važeću boarding kartu.

Za imaoce Mastercard Gold kartice Mastercard je pripremio aplikaciju za IOS i Android mobilne telefone putem koje možete identifikovati raznovrsne popuste za korisnike Mastercard premium kartica. 

Radi lakšeg pamćenja, ukoliko to želite, možete promijeniti PIN vaše kartice na našim bankomatima brzo i jednostavno. Izaberite kombinaciju brojeva koja vam najbolje odgovara i pratite uputstva za promjenu na ekranu bankomata. Ova usluga će vas koštati samo 1 euro.

 
Saznajte više

Izdavanje dodatne kartice

Vlasniku računa koji ima svoju Mastercard Gold Debit karticu mogu biti izdate i do dvije dodatne kartice. Time možete olakšati raspolaganje vašim sredstvima članovima svoje porodice, svojoj djeci, studentima u inostranstvu itd. Dodatne kartice izdaju se na zahtjev korisnika osnovne kartice u korist drugog fizičkog lica, a sve transakcije po osnovu korišćenja dodatnih kartica terete račun vlasnika osnovne kartice.

NAKNADE

Ukoliko želite da saznate cjenovne uslove proizvoda i usluga, pogledajte tarife.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretnina

Kursna lista

 • val. jed. Srednji promjena
 • CHF 1 1.0816
 • GBP 1 0.9051
 • USD 1 1.167
 • naziv 6m. 3m.
 • EURIBOR -0.47 -0.5