Podgorička banka produžava period obustave naplate naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama | Podgorička banka
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Content > Podgorička banka produžava period obustave naplate naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama
Podgorička banka produžava period obustave naplate naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama

U skladu sa aktuelnom situacijom i trajanjem mjera prevencije širenja virusa korona (COVID-19) Podgorička banka i dalje preduzima niz koraka u cilju podrške svojim klijentima.
Banka je željela da svojim klijentima olakša upotrebu elektronskih kanala plaćanja kako bi što više transakcija mogli obavljati iz svog doma ili na bankomatima, a bez potrebe ulaska u ekspoziture banke. 

Zato je privremeno, od 16. marta do 15. maja ukinula naknade na transakcije fizičkih lica putem elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama  fizickih lica na bankomatima drugih banaka, a sada taj period produžava do 16. juna 2020.

U pomenutom periodu, svim fizickim licima, korisnicima debitnih kartica (Visa Debit, Mastercard Debit ili Mastercard Gold Debit) izdatih od strane banke omogućeno je besplatno podizanje novca na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori. Podsjećamo da je podizanje ovim karticama na bankomatima Podgoričke banke takođe besplatno.

Klijentima fizičkim licima koji su korisnici E-banking i M-banking servisa je, takođe od 16. marta, omogućeno besplatno obavljanje svih transakcija putem pomenutih servisa koje ce trajati sve do 15. juna 2020. godine.

U cilju prevencije virusa i zaštite i klijenata i zaposlenih u banci, pojačane su higijenske mjere u upravnoj zgradi banke, kao i u ekspoziturama. 

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.0795
  • GBP 1 0.9096
  • USD 1 1.1702
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.47 -0.49