Podgorička banka privremeno ukida naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama | Podgorička banka
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Content > Podgorička banka privremeno ukida naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama
Podgorička banka privremeno ukida naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama

U skladu sa aktuelnom situacijom i potrebom sprovođenja mjera prevencije pojave i širenja virusa korona (COVID-19) Podgorička banka preduzela je niz koraka u cilju podrške svojim klijentima. 

Banka je željela da svojim klijentima olakša upotrebu elektronskih kanala plaćanja kako bi što više transakcija mogli obavljati iz svog doma ili na bankomatima, a bez potrebe ulaska u ekspoziture banke. 

Banka je privremeno, od 16. marta do 15. maja 2020. godine, ukinula naknade na transakcije fizičkih lica putem elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama na bankomatima drugih banaka. 

U pomenutom periodu, svim korisnicima debitnih kartica (Visa Debit, Mastercard Debit ili Mastercard Gold Debit) izdatih od strane banke omogućeno je besplatno podizanje novca na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori. Podsjećamo da je podizanje ovim karticama na bankomatima Podgoričke banke takođe besplatno.

Klijentima fizičkim licima koji su korisnici E-banking i M-banking servisa, takođe od 16. marta, omogućeno je besplatno obavljanje svih transakcija putem pomenutih servisa do 15. maja 2020. godine.

U cilju prevencije virusa i zaštite i klijenata i zaposlenih u banci, pojačane su higijenske mjere u upravnoj zgradi banke, kao i u ekspoziturama.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.0804
  • GBP 1 0.9124
  • USD 1 1.1708
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.47 -0.49